Clubkleding en ballen

Tenue

Het verplicht te dragen sporttenue van Oliveo Handbal bestaat uit:

  • blauw/wit shirt met Oliveologo, sponsorbedrukking en rugnummer
  • blauwe broek met sponsorbedrukking
  • witte sokken met naam Oliveo erop

Uitgifte clubkleding

In de eerste week na de zomervakantie wordt de kleding op afspraak uitgegeven op trainingsavonden voor en na de training. Aan het eind van het seizoen wordt de kleding weer ingenomen. Elk lid, of ouder bij minderjarigen, tekent bij uitgifte een verklaring waarin staat dat hij/zij aan het eind van het handbalseizoen de kleding schoon en heel inlevert. De huurprijs van de kleding is in de contributie opgenomen.

De wedstrijdkleding wordt alleen gedragen tijdens de wedstrijden; de kleding slijt anders te snel. Bij verlies van kleding, beschadiging of te laat inleveren krijgt de speler een rekening. Normale gebruiksslijtage wordt niet in rekening gebracht.

Oliveosokken

De bijbehorende Oliveosokken kunnen voor € 6,00 per paar worden aangeschaft in de kantine. Het dragen van Oliveosokken is verplicht. De sokken maken namelijk deel uit van het tenue. De sokken zijn niet inbegrepen bij de huurprijs van de tenues, omdat de sokken het seizoen erop niet door een ander gedragen kunnen worden uit hygiënisch oogpunt. Bovenstaande is tijdens de ALV in 2011 besproken, goedgekeurd door de leden en opgenomen het Huishoudelijk Reglement.

Voor vragen over de kleding kun je contact opnemen met de kledingcommissie via kleding@oliveohandbal.nl.

Sport 2000

Sport 2000 is leverancier van sportbenodigdheden van Oliveo Handbal (m.u.v. tenues en sokken). Leden kunnen handballen, trainingspakken, sporttassen en schoenen met 10% korting aanschaffen bij Sport 2000 in Ackershof te Pijnacker. De prijslijst is hier te zien en hangt in de vitrine in de kantine.

Ballen

Vanaf de F jeugd heb je een eigen bal nodig.

Team Balmaat
F jeugd maat 0, zachte bal
D en E jeugd maat 1
Dames C maat 1
Heren C maat 2
B jeugd maat 2
Dames A en Dames senioren maat 2
Heren A en Heren senioren maat 3