Grote Clubactie 2018 – Wij doen mee!

  • 2 september 2018

Image result for wij doen mee aan de grote clubactie

Herinner je het daverend succes van afgelopen jaar van de Grote Clubactie bij Oliveo? Door jullie geweldige inzet werd er ruim €3.500-, opgehaald. Van dat geld zijn de nieuwe mini-doeltjes besteld en deze komen deze maand binnen. Dit jaar sparen we voor ….., doe je weer mee?

Ieder lid van de F t/m de C ontvangt in de week voor 15 september een boekje loten om te verkopen. En de seniorenteams krijgen een boekje per team. Net als vorig jaar kost een lot €3-, en dit wordt via automatische incasso geïnd. Van dit geld is 80% voor de vereniging.

De jeugd van de B en de A dagen we uit om op een creatieve manier loten te verkopen. Informatie hierover volgt later.

Net als vorig jaar zijn er ook weer prijzen voor kinderen die veel loten verkopen. Per 10 verkochte loten een kaart voor de kantine ter waarde van €5-, maar ook prijzen voor de topverkopers per leeftijdscategorie, onder anderen gesponsord door:

Image result for handbalshop

En

Image result for kantoorboekhandel van atten

Naast de gewone loten zijn er ook weer Superloten te koop. Je koopt dan 50 loten in 1. Daarvoor wordt je naam (of bedrijfsnaam en logo) in de kantine opgehangen en op de site vermeldt in een stukje over de Grote clubactie. Daarnaast kun je 50 loten uitdelen aan collega’s of vrienden, waarmee zij kans maken op prijzen! Hoe meer superloten er worden verkocht, des te meer kans maken wij als Oliveo op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-.

Vanaf 15 september gaat de verkoop van start. Doe jij ook mee?!