Seizoen is weer van start

  • 17 september 2018

Start van het seizoen

Het handbalseizoen is direct van start gegaan na de fantastische kampweek, als vanouds georganiseerd door Thea Benachour en een grote groep kampleiding. Volgens alle positieve berichten is het weer een heerlijke week geweest voor de kinderen, maar ook de leiding heeft genoten.   

Intussen waren de selecties al druk aan het trainen om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen in de Tweede Divisie. Achter de schermen is er heel veel werk verzet. De competitie moest gepland worden, de kantinediensten ingeroosterd, de kleding ingenomen en weer uitgedeeld. De apparatuur in de keuken is nagekeken; er gaat altijd wel iets kapot. DeReclamePloeg hing nieuwe sponsorborden op van nieuwe sponsoren.  

Nieuwe minidoelen zijn besteld en we hopen die snel binnen te krijgen. Deze doelen zijn mogelijk gemaakt door het fantastische bedrag dat de actievelingen van de Grote Club Actie vorig jaar bij elkaar gebracht hebben. Hopelijk is de actie dit jaar weer net zo’n succes.

Alle commissies hebben de eerste vergaderingen alweer achter de rug, de Commissie Technische Zaken draait overuren en ook het bestuur is achter de schermen druk bezig. Het Klaverblad Voorbereidingstoernooi was een groot succes, de zwemavond voor de jeugd staat gepland en de Vrienden van Oliveo Handbal bereiden de eerste gezellige bijeenkomst voor. 

De Algemene Verordening Gegevensbescherming geeft extra werk. Voor nieuwe kaderleden moeten de VOG’s aangevraagd worden en intussen komen er nieuwe, enthousiaste leden bij die een plekje willen hebben in onze bloeiende club.  

Al met al wordt het werk er niet minder op en op dit moment is het bestuur te smal om alle voorbijkomende probleempjes  snel op te kunnen lossen. Op diverse plaatsen zijn extra handen zeer welkom. Dat hoeft niet altijd heel veel tijd te kosten, want veel handen maken licht werk. Het is al fijn als iedereen helpt met het schoon en opgeruimd houden van de accommodatie. Vandaag is nog het materiaalhok opgeruimd door een enthousiaste vrijwilliger (waarvoor dank).  Ruim trainingsmateriaal op en houd de kleedkamers, kantine, keuken en berging netjes. Help waar nodig is en dan komen we met z’n allen al een heel eind.  

Daarnaast zijn er vacatures bij een paar zware commissies en bij het bestuur; maar ook die taken kunnen verdeeld worden. 

Bij de ALV in 2017 is besloten de inning van de contributie te vereenvoudigen, zodat het de inner minder tijd kost. Ook wordt iedereen gevraagd of het bezwaarlijk is dat zijn of haar naam en foto op de website mogen komen vanwege de AVG. Medische gegevens mogen niet meer centraal opgeslagen worden. Oude gegevens worden daarom vernietigd. U moet zelf contact opnemen met de trainer of coach als er belangrijke zaken spelen. Kortom, het seizoen is weer begonnen!

We wensen al onze zieke en geblesseerde leden en vrijwilligers van harte beterschap. 

We hopen op een heel mooi handbalseizoen met spannende wedstrijden en veel sportplezier.  

De selecties starten op 29 september het zaalseizoen in de Tweede Divisie. Komt u ook weer kijken?