Contact

Contact opnemen met Oliveo Handbal kan onder andere met één van de vele contactformulieren op deze pagina. De kantine en het telefoonnummer is namelijk niet altijd bemand. Weet je niet wie je moet hebben? Gebruik dan het algemene contactformulier.

Adres

Veld en Zaal
Oliveo Handbal
mfa Het Nest
Zilverreigerdreef 111
2643 MC Pijnacker
T 015-3692009

Contact via e-mail?
Gebruik daarvoor een van de vele contactformulieren op deze pagina.

Postadres

Oliveo Handbal
Postbus 184
2640 AD Pijnacker

Oliveo Handbal op Google Maps

Openingstijden

Hal

In het weekend wordt de hal een half uur voor aanvang van de eerste wedstrijd geopend en blijft tot minmimaal een uur na de laatste wedstrijd open. De hal is op doordeweekse dagen tijdens de trainingsuren geopend. Zie trainingen.

Kantine

In het weekend is de kantine geopend volgens het schema van de kantinediensten. Op doorweekse dagen kan de kantine tijdens een aantal trainingsuren geopend zijn. Opening van de kantine tijdens trainingsuren is de verantwoordelijkheid van de trainende teams. Dit betekent dat de kantine tijdens deze uren niet altijd en voor iedereen toegankelijk is.

Nieuwsbrief & Social Media

Wil je ook de Oliveo nieuwsbrief ontvangen? We versturen hem maximaal eens per maand en je kan hem altijd eenvoudig opzeggen. Je gegevens worden ook nergens anders voor gebruikt. Inschrijven kan hier of wil je eerst een voorbeeld bekijken?
 
Je kan ons ook volgen via Social Media: Facebook | Instagram