Aankondiging Seizoensopening 2022-23 op zaterdag 20 augustus van 10:00 – 17:00

Het programma zal in het teken staan van informatief met een hoog gehalte gezelligheid en herkenning met daarnaast een goede en positieve start van het komende handbalseizoen.

Met name de ongedwongenheid, je kan als lid, speler, commissielid, ouder of anderszins betrokken bij Oliveo Handbal gezellig met elkaar onder het genot van een drankje met elkaar bijpraten en tussendoor kleding halen, info verkrijgen over de nieuwe trainingstool Learn Handball en wat er ons te wachten staat tijdens het nieuwe seizoen, kortom informatief en praktisch. Bij goed weer kan ook het terras ingezet worden. De zaal zal gevuld zijn met de vele sponsoren die Oliveo Handbal ondersteunen om zich op deze manier ook aan de bezoeker te kunnen presenteren.

Uiteraard begrijpen we dat er veel wasjes gedraaid worden aangezien het kamp de dag ervoor zijn afsluiting had, maar neemt niet weg dat we het waarderen als er veel leden en ouders langs komen.

De gehele dag kan iedereen zich welkom voelen bij Oliveo, Hierbij valt onder andere te denken aan wat hapjes en drankjes gedurende de dag. De bar zal tevens geopend zijn om de nodige extra versnaperingen te kunnen bekomen. Daarnaast zullen er nog vele verassingen gepresenteerd worden.

Gedurende de dag zullen de kledingstassen verdeeld worden en kunnen de teamfoto’s voor de presentatiegids gemaakt worden. Er is een schema opgesteld zodat ieder team kan zien wie waar en wanneer verwacht wordt, graag verzoeken we iedereen rekening te houden met deze planning.

In de hele planning is voldoende ruimte gehouden om tussendoor met alle verschillende commissieleden die Oliveo rijk is een praatje te maken.

De organisatie heet u graag van harte welkom bij jullie club! Wij hebben er ieder geval heel veel zin in.

Met een Sportieve Groet,
Competitie en Wedstrijdzaken
René Westphal