Flaton makelaars en taxateurs al jaren een trouwe sponsor voor Oliveo Handbal 

Flaton makelaars en taxateurs vierde vorig jaar haar twintigjarig jubileum. Veel dorpsbewoners in Pijnacker-Nootdorp kennen dit mooie kantoor. Is het niet persoonlijk dan is het bij naam door de sponsoractiviteiten bij diverse sportverenigingen in het dorp. Ook voor Oliveo Handbal is Flaton makelaars en taxateurs al jaren een hele trouwe sponsor. 

Steentje bijdragen  

José en Eric zijn de eigenaren en oprichters van dit bedrijf. Hun dochter Yentl is inmiddels ook tot de organisatie toegetreden. Zij legt uit waarom Flaton makelaars en taxateurs Oliveo Handbal en natuurlijk ook andere sportverenigingen zo’n warm hart toedraagt. “Mijn ouders zijn altijd al fanatieke sporters. Mijn moeder José heeft vroeger ook gehandbald en is nu te vinden op de tennisbaan en in de sportschool. Mijn vader Eric heeft gevoetbald en getennist en loopt nu regelmatig een marathon. Hij geeft sinds kort ook hardlooptrainingen. Trouwens, deze trainingen starten bij de locatie van Oliveo Handbal. Wij vinden sport dus heel belangrijk en willen daarom ons steentje bijdragen aan de verenigingen in het dorp. Daarnaast draagt sponsoring natuurlijk bij aan onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Natuurlijk vinden wij het ook gezellig om bij netwerkbijeenkomsten van een sportvereniging ons gezicht te laten zien en de mensen te leren kennen. Sponsoring is dus een win-winsituatie.” 

Stap wagen 

Ruim twintig jaar geleden werkte Eric nog als taxateur bij de gemeente Delft en was José werkzaam in het onderwijs. Samen besloten ze de stap te wagen en richtten Flaton makelaars en taxateurs op. “Toen het bedrijf één jaar bestond verhuisden zij privé en zakelijk naar Pijnacker,” legt Yentl uit. “Het bleek een succes. Het bedrijf is inmiddels een begrip in Pijnacker en omgeving.” 

Onderscheidend 

Flaton makelaars en taxateurs richt zich op de verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van woningen en bedrijfspanden. “Wij hechten veel waarde aan klantgericht handelen,” legt Yentl uit. “Dit betekent dat we kijken wat de klant echt nodig heeft en hoe we daar het beste bij kunnen helpen. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Binnen onze organisatie houden wij de lijntjes kort. Wanneer u contact opneemt kan iedereen u te woord staan en helpen. Wij hebben ook collega’s die geen familie zijn, maar een familiebedrijf zijn wij zeker. Wij willen de warmte uitstralen van een familiebedrijf. Naar onze collega’s maar ook naar onze klanten. Van toegevoegde waarde zijn, daar doen we het voor!”