Klaverblad Verzekeringen stopt als Hoofdsponsor!

Na een succesvolle samenwerking van maar liefst tien jaar, heeft Klaverblad Verzekeringen besloten om per komend seizoen te stoppen als onze hoofdsponsor. Klaverblad zal ons nog een seizoen voor een deel blijven ondersteunen. In dit overgangsjaar moet Oliveo Handbal op zoek naar nieuwe sponsoren. Klaverblad zal na dit seizoen echter niet langer als hoofdsponsor aan onze club verbonden zijn.

De impact van het verlies van een hoofdsponsor na zoveel jaren van trouwe steun is groot voor onze vereniging. Klaverblad heeft niet alleen bijgedragen aan de financiële stabiliteit van onze club, aan het mogelijk maken om hoger te spelen, maar ook aan het ondersteunen van talloze evenementen en initiatieven.

Wij zijn heel dankbaar voor alles wat Klaverblad voor Oliveo Handbal heeft betekend en willen hen hartelijk bedanken voor de geweldige samenwerking en steun gedurende de afgelopen tien jaar.

Het verlies van Klaverblad als hoofdsponsor heeft grote gevolgen voor onze club. Hun bijdrage was essentieel voor de financiële stabiliteit en groei van Oliveo Handbal. Daarom zijn we dringend op zoek naar nieuwe hoofdsponsoren en subsponsors die ons kunnen helpen onze ambities te realiseren en de toekomst van de club veilig te stellen. Hierbij hebben we echt de hulp van alle leden nodig. Dus zie je ergens mogelijkheden laat het ons weten. We staan voor een grote financiële uitdaging!

Nogmaals dank aan Klaverblad Verzekeringen voor de prachtige samenwerking en de jarenlange steun die Oliveo ver gebracht heeft.