Maak kennis met de Technische Activiteiten Commissie

Wij zijn de TAC, de Technische Activiteiten Commissie. Waarschijnlijk heb je nog nooit van ons gehoord, maar we doen meer dan je denkt. Als TAC zijn wij verantwoordelijk voor het organiseren van meerdere toernooien aankomend jaar. Op dit moment zijn we met zes mensen die het organiseren in grote lijnen mogelijk maken. We bestaan uit Lara Klompé, Dénis Kemp, Ansja van Driel, Tess Duijvestijn , Rens van der Mei en Senn Berkhout.

Aankomend jaar zijn wij verantwoordelijk voor het organiseren van het Klaverblad Klutstoernooi, de Techniekdag en het Zijlijntoernooi. Daarnaast willen wij dit jaar ook nog iets organiseren voor de A en de B jeugd.

Afgelopen jaar hebben wij na een paar jaar het Zijlijntoernooi weer geïntroduceerd. Dit was weer een groot succes. Hopelijk vallen de toernooien dit jaar weer in de smaak. Wij hebben er weer zin in om alles te gaan organiseren.

Mocht je het ook leuk vinden om te helpen bij het organiseren van deze toernooien. Laat het dan weten aan een van ons, want alle hulp is welkom. 

Groetjes de TAC,

Dénis, Lara, Tess, Ansja, Senn en Rens