Vacature Zaalbeheerder

Binnen Oliveo Handbal is de vacature Zaalbeheerder vrij gekomen. Judith van den Bosch heeft dit vele jaren met veel plezier en zeer punctueel gedaan, maar vindt het nu tijd haar stokje over te dragen. We begrijpen dit en zijn enorm trots dat Judith deze taak zolang heeft uitgevoerd.

De werkzaamheden bestaan uit het volgende:

  • Reserveren zaalhuur grotendeels via de gemeente Pijnacker Nootdorp en eventueel ander hallen in de buurt
  • Vastleggen data en tijden van inhuur voor zowel de trainingen door de weeks, de wedstrijdweekenden en eventueel andere evenementen die in de hal plaats vinden voor Oliveo
  • Controleren contracten met ingehuurde data / tijden
  • Communiceren met het wedstrijdsecretariaat en technische commissie over inhuur data en mogelijkheden en soms met andere commissies die inhuur aanvragen
  • Tussentijds aanpassen inhuur wanneer nodig (met name aanpassingen in de competitie)
  • Eventuele incidentele inhuur tijdens vakanties regelen
  • Controle en goedkeuring facturen inhuur (die ontvang je normaliter via de penningmeester)

De tijd die je er aan kwijt bent varieert en dat is dan ook moeilijk aan te geven. Een paar keer per jaar 1 a 2 uur per week (maart-april-mei ben je al bezig alles te regelen voor het zaalseizoen dat september/oktober begint) en net voor de schoolvakanties voor extra inhuur. De rest van de tijd valt het heel erg mee, misschien samen te vatten in een kwartier per week/ 2 weken.

Samen met het Wedstrijdsecretariaat (CWZ) en Technische zaken (CTZ) krijg je genoeg input om de aangeleverde schema’s tijdig in te plannen. Mogelijk zie je kans om eventueel bij de totstandkoming van deze schema’s te helpen, maar alleen de contacten onderhouden is op zich een mooie taak binnen onze vereniging. Je kunt je tijd zelf indelen en hoeft er niet voor op de vereniging te zijn, maar het maakt het wel leuk om het gezicht achter de vele vrijwilligers te zien.

Heb je interesse en wil je graag je steentje bijdragen schroom niet en meld je aan via het formulier op onze site, de CTZ neem dan graag contact met je op.