Afscheid bestuurslid Edwin Nooijen

Het bestuur van Oliveo Handbal nam tijdens de ALV namens het bestuur en de leden afscheid van Edwin Nooijen. Edwin maakte ruim twee jaar deel uit van het veel te smalle bestuur dat in 2018-2019 officieel nog slechts bestond uit vier personen.

Leroy Nijhoff had Edwin gevraagd voor de functie en ondanks zijn studie, verbouwing en nieuwe, drukke baan vond Edwin, spelend-lid van de herenselectie, ook nog tijd het bestuur te ondersteunen als bestuurslid Algemene Zaken.

Hij deed dat met veel enthousiasme. Edwin behoorde – net als eerder Christian Haket en Leroy – tot de jonge bestuurders. Als spelend-lid had Edwin veel contact met de ‘werkvloer’; hij weet wat er speelt in onze grote vereniging.

Edwin heeft een lange geschiedenis bij Oliveo Handbal. Net als broer Eric startte hij jong met handballen en tijdens zijn handbalcarrière behaalden de teams waarin hij speelde veel zaal- en veldkampioenschappen, maar ook waren er goede resultaten bij Gouda Bach, in bekercompetities en bij het NK-Beach.

Hij speelde bij de Rotterdamse Selectie en haalde als speler van de selectie uiteindelijk de Eerste Divisie. Edwin was Spelleider, is lid geweest van de TAC en verrichtte hand- en spandiensten waar nodig. Als bestuurslid was hij onder andere betrokken bij de digitalisering en bij het Klaverblad Voorbereidingstoernooi.

Met de komst van de nieuwe bestuursleden heeft Edwin besloten een stapje terug te doen als speler en als bestuurslid. Hij gaat zich ook richten op een andere sport.

In zijn afscheidswoord beloofde Edwin nog vaak op de tribune aanwezig te zijn als de selecties spelen. De ALV bedankte Edwin voor zijn inzet met een daverend applaus en een ‘bloemetje’.