Afsluiting veldseizoen met kampioenen

Afgelopen weekend was het laatste officiële speelweekend van de reguliere competitie. Ondanks de weersvoorspellingen bleek het toch een mooi en gezellig weekend te worden. Oliveo had een vol thuisprogramma staan en mogelijkheden voor kampioenen.

HB2

Zaterdag was de start goed de HB2 speelde een mooie wedstrijd tegen Veneco Velo HB1 en won deze wedstrijd met 29-14 waardoor het kampioenschap veld (hele competitie) een feit was. Dit werd natuurlijk met de benodigde vaantjes, patatjes en feest in de kantine gevierd.

HB2

De zondag was de beurt aan de DS1 welke thuis tegen Gemini DS1 nog kans hadden bij een winst met 28 punten verschil, helaas Gemini meldde zich in de ochtend af waardoor de stand uiteindelijk 10-0 werd geen kampioen dus.

HS3

Op naar de wedstrijd van HS3 tegen De Treffers HS1, welke bij winst de zegen kon binnenhalen. Ook hier een mooie wedstrijd in een zonovergoten complex van Oliveo. Uiteindelijk was hier de monsterzege van 35-19 goed voor het feest van de heren. Na de officiële handelingen hebben de heren er een gezellige bbq van gemaakt om ook hun volledige veldkampioenschap te vieren.

HS3

Het feest was nog niet voorbij op de zondag want onder het toeziend oog van vele leden van Oliveo zagen we in het Topsportcentrum Almere de Oranje Heren de overwinning behalen tegen Letland en hiermee zich te kwalificeren voor het EK 2020, iets wat in 1961 voor het laatst was.

Alle kampioenen van harte gefeliciteerd.

Op het programma voor dit seizoen staat nog de (inhaal)wedstrijd DS2 tegen Olympia’72 DS2 zij spelen vrijdag om 20.00. Op zondag nog 2 bekerwedstrijden voor de Ruud Adema Bokaal en dan is het echt over voor dit seizoen.