Bedankt Jopie en Bianca!

De kantine is naast het sportveld de basis voor onze handbalvereniging. Hier ontmoeten we elkaar en doen we een drankje en een hapje. Bespreken we hoe we de wedstrijd straks in gaan of we evalueren de wedstrijd die we gespeeld of gezien hebben.

In de kantine gebeurt het bij Oliveo, hebben we een gezellige kaartavond, een tof feestje na de wedstrijd, de activiteitencommissie houdt er een gezellige bingo, noem het maar op: de kantine is de ‘place to be’ bij Oliveo Handbal.

Vanaf de nieuwbouw van onze huidige locatie, zo’n 8 jaar geleden, staan Jopie van Rijn en dochter Bianca van Bemmelen al aan de basis van het draaiend houden van onze kantine.

Heel belangrijk voor onze vereniging, want de omzet uit de kantine is een noodzaak! Om deze omzet te realiseren is een goede basis nodig. Jopie en Bianca zijn daar de grondleggers van geweest.

Zij zorgden ervoor dat de kantine weer helemaal fris was na het weekend, vele uren schoonmaakwerk zijn er door de jaren heen verricht, denk aan de frituurpannen reinigen, de keuken schoonhouden, de filterroosters reinigen, et cetera.

Maar niet alleen schoonmaakwerk, denk ook aan de wekelijkse bestellingen van het eten en drinken, de schoonmaakmiddelen. En alles uiteraard ook netjes bijhouden en inrichten.

Wekelijks waren zij vele uren in touw om de kantine van Oliveo Handbal als ons ‘tweede huis’ te laten voelen en beleven. Vele uren, niet altijd zichtbaar en vaak ondergewaardeerd. Maar nu is het tijd om het stokje over te dragen en hebben we Jopie en Bianca toch even in het zonnetje gezet. Bedankt TOPPERS namens het bestuur en de gehele vereniging voor jullie mooie en goede inzet in al deze jaren.