Bericht van bestuur

Beste allemaal,

Nu corona op zijn retour is, komen er weer meer mogelijkheden elkaar te ontmoeten binnen de regels. De kantine mag open voor degenen die noodzakelijk aanwezig zijn. Onze fanclub moet nog even wachten, maar we hopen dat spoedig weer iedereen mag genieten van zijn favoriete speler of team.

De ruit in de materiaalberging is vervangen. Deze was door vandalen ingegooid met een steen. Heel triest. Kinderen die sporten, hebben meestal geen tijd voor dit soort sneue acties. Graag altijd melden als je ergens overlast ziet.

Op 24 juni 2021 vindt de Algemene Leden Vergadering (ALV) van het NHV plaats in Almere. Leden van het bestuur nemen hier digitaal aan deel. Een vergadering die vanwege de corona-uitbraak andere accenten heeft dan voorgaande jaren. “De belangrijkste ambitie voor komend seizoen is hoe we Nederland weer enthousiast krijgen voor onze mooie sport”, aldus Het NHV

Het Oliveo-logo siert nu ook de ramen en deuren van de kantine. We zijn nu nog duidelijker aanwezig in de wijk.

De kantine heeft een schoonmaakbeurt gekregen. Er is een nieuw sleutelplan. En er is overleg met nieuwe teamsponsoren. Oliveo Handbal gaat vol vertrouwen het nieuwe seizoen in.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Oliveo Handbal