Bericht van de voorzitter

Beste leden van Oliveo Handbal,

In dit ‘Bericht van de voorzitter’ wil ik allereerst ingaan op de mogelijkheden en onmogelijkheden van Oliveo Handbal en de leden in coronatijd.

Als voorzitter ben ik mij ervan bewust, dat ik mijzelf weinig heb (kunnen) laten zien binnen de vereniging. Enerzijds door de afstand van mijn woonplaats naar Pijnacker, maar ook door corona dat zowel de vereniging en de gezondheid van ons allen beperkingen oplegt.

Dit houdt ook in dat ons functioneren en het ‘gewoon’ contact met elkaar hebben, anders is dan wij van nature in de omgang met elkaar gewend zijn. Zeker voor de ouderen onder ons, is corona beperkend op sportief gebied en in de omgang met elkaar, maar zijn we ook verplicht om aan de gezondheid van onszelf en van anderen te denken.

Toch zie je dat binnen Oliveo Handbal, zichtbaar en onzichtbaar, door iedereen hard gewerkt wordt om de handbalsport waar we zo van houden, te kunnen blijven uitoefenen en te kunnen ondersteunen.

Mijn dank gaat dan ook uit naar de spelers, de trainers, de coaches en de begeleiders, maar zeker ook naar de bestuursleden, die wellicht voor velen onzichtbaar, maar druk doende zijn om Oliveo Handbal als vereniging, vooral in deze lastige periode ‘normaal’ draaiende te houden.

Oliveo Handbal blijft gezond door kundige, maar vooral door enthousiaste leden binnen de organisatie van onze handbalvereniging.

In dit verband wil ik Erik van der Kruk, bestuurslid Technische Zaken, maar ook Ingrid Kegge van de Commissie Technische Zaken, hartelijk bedanken voor alles wat zij voor Oliveo Handbal op dit gebied hebben betekend, omdat zij beiden hebben aangegeven hun functies neer te leggen.

Dit betekent ook, dat deze functies vervangen moeten worden en is het bestuur dringend op zoek naar een nieuw bestuurslid Technische Zaken en aanvulling bij de Commissie Technische Zaken.

Ben je geïnteresseerd in één van deze functies, waar wij als vereniging ècht niet zonder kunnen, schroom dan niet en laat dit dan weten aan Mieke of aan één van de bestuursleden!

Anita Zuidinga
Voorzitter Oliveo Handbal