Bericht van voorzitter

Beste leden, ouders en betrokkenen van Oliveo Handbal,

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van onze vereniging is achter de rug. Lees het korte verslag hier op de site.

Voor de eerste keer heb ik de belangrijkste vergadering van Oliveo Handbal mogen voorzitten en dan ook nog digitaal. De vergadering heb ik als een bijzondere en vruchtbare bijeenkomst ervaren, ook door de mogelijkheid en de wijze waarop we digitaal met elkaar verbonden zijn geweest. 

Oliveo Handbal is dan ook een bijzondere handbalvereniging! 

Juist bij een Algemene Ledenvergadering merk je, hoe belangrijk de aanwezigheid en de inbreng van leden en stemgerechtigden van Oliveo Handbal zijn. Deze inbreng is van belang voor de richting, de gang van zaken en de ontwikkelingen binnen de vereniging, maar vooral is het belangrijk dat iedereen zich hierbij betrokken voelt! 

Velen waren aanwezig waarvoor onze dank! Toch zou ik graag zien dat er meer leden en ouders van onze handbalvereniging aanwezig zijn bij deze belangrijke Ledenvergadering, waar het beleid wordt gevormd en wordt vastgesteld. De toekomst van Oliveo Handbal en de vorm waarin wij deze vereniging graag zien, kan doorslaggevend zijn. 

We zijn ons ervan bewust, hoe belangrijk het is om te kunnen sporten en om bij elkaar te kunnen zijn, maar ook is het belangrijk dat wij met elkaar verantwoordelijkheid dragen om het bestaansrecht van onze vereniging veilig te kunnen stellen en ervoor te kunnen zorgen dat het geheel goed blijft functioneren. 

Ik wil iedereen die zich het afgelopen jaar voor Oliveo Handbal heeft ingezet, dan ook hartelijk bedanken voor alle inspanningen en ik hoop, dat wij dit jaar met elkaar het 

70-jarige bestaan van Oliveo Handbal mogen en kunnen vieren!

Anita Zuidinga
Voorzitter