Berichtgeving van TC: december 2021

Het seizoen 2021-2022 is alweer bijna halverwege, er is ontzettend veel op de speelvelden alsook achter de schermen uitgevoerd. Vele mooie wedstrijden en veel trainingen, hoewel dit niet altijd eenvoudig is, veel hallen waarbij vaak op het laatst moment nog mutaties gedaan worden of zaken niet volgens afspraak verlopen. Zaak is altijd om de juiste weg te bewandelen en te blijven communiceren, hoe vervelend het soms ook lijkt, geef aan volgens de juiste communicatie wat er loos is. Vaak door een simpel appje of telefoontje worden zaken opgepakt ook al lijkt dat vaak niet zo.

Nu de overheid maatregelen heeft besloten om tussen 17.00 en 05.00 niet te mogen sporten zijn we heel blij dat we het een en ander hebben kunnen regelen om doordeweeks van 15.00 – 17.00 (op de di en do tot 16.00) te kunnen trainen, ook kan de jeugd aanhaken bij de Handbalschool op de zaterdagochtend en zijn er op de zondagochtenden en sommige middagen ook nog uren te vinden. Alle tijden zijn bekend binnen de TC en het kader daarover zijn de teams ge├»nformeerd.

Helaas ontving de TC ook vervelend nieuws. De trainer/coach van onze Heren Selectie gaf aan per 1 december te stoppen met zijn activiteiten voor Oliveo. In een goed overleg met planning/ bestuur is 1 december afscheid van Jan Weerden genomen. Wij danken hem voor zijn vele inzet en bijdrage om het HS1 team op het niveau te krijgen waar zij nu staan, bovenin de 1e divisie staan gaat namelijk niet vanzelf. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om deze plek op te vullen. Jan en Oliveo zijn als vrienden uit elkaar gegaan en hopen elkaar in de toekomst elkaar nog tegen te komen binnen of buiten de lijnen van het speelveld.

December is ook de maand waarin een start gemaakt gaat worden voor de planning van het komende jaar, de eerste gesprekken en voorbereidingen zijn in gang gezet om tot de teamindeling te gaan komen. We gaan ervan uit dat veel teams behouden kunnen blijven en dat de doorstroom binnen de wedstrijdteams doorgezet kan worden waar we afgelopen seizoen een start mee hebben gemaakt.

De corona maatregelen maken het er niet eenvoudiger op, maar we rekenen op de inzet en flexibiliteit van al onze leden.

Voor nu wensen wij iedereen hele fijne en gezellige dagen toe. De Technische Commissie