Berichtgeving vanuit Competitie- en Wedstrijdzaken (CWZ) – Afsluiting seizoen

Afgelopen weekend was het zover de laatste wedstrijden werden gespeeld uit de competitie 2021-22, op naar de langverdiende vakantie.

Voor de meeste zal dit uiteraard en gelukkig zo zijn, echter achter de schermen draait alles op volle toeren om de competitie 2022-23 gereed te zetten. Inmiddels zijn de pouleindelingen Veld Najaar en Zaal definitief alsmede de Wedstrijdkalender, deze documenten zijn inmiddels op onze site te vinden onder het kopje wedstrijden. Op basis van deze info zijn inmiddels ook alle zalen voor inhuur vastgezet en komt stap voor stap het wedstrijdprogramma inzicht. Voor de HS1 is deze in concept klaar, de rest volgt zo snel mogelijk en komt automatisch in Sportlink. Vanaf begin juli zullen daar ook alle teams en spelers, met uitzondering van de selecties, zichtbaar worden. Tenslotte volgt de grote klus om alle wedstrijden correct in te plannen en de zaalhuur vast te leggen zodat er door een ieder gespeeld kan gaan worden. Vervolgens nog een mooie taak voor de Scheidsrechterscommissie (CSZ) om alle wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter en leden achter de wedstrijdtafel, kortom de puzzel wordt gemaakt.

Rest mij vanaf deze kant alle kaderleden te bedanken voor hun grote inzet afgelopen seizoen om alles in goede banen te sturen, het was niet altijd even eenvoudig maar we kunnen terugkijken op een volledig uitgespeeld seizoen!

Op naar 2022-23, maar eerst genieten van een welverdiende vakantie en hoop iedereen te verwelkomen op zaterdag 20 augustus van 10:00-17:00 tijdens de seizoensopening, het programma volgt binnenkort.

Met een Sportieve Groet,
Competitie en Wedstrijdzaken

René Westphal
Bestuur Competitie en Wedstrijdzaken
Scheidsrechterszaken