Bestuur Oliveo Handbal compleet

De afgelopen maanden woonden diverse nieuwe mensen de bestuursvergaderingen bij en dat willen ze blijven doen. Een grote club als Oliveo Handbal is immers niet aan te sturen met slechts vier mensen. Ondanks dat de nieuwe leden nog niet officieel zijn toegetreden tot het bestuur – dit moet formeel per ALV – nam iedereen toch vast een taak op zich.

Om wie gaat het?

Wedstrijdsecretaris René Westphal schoof regelmatig aan de bestuurstafel aan om zijn bevindingen rondom alle wedstrijdzaken te delen.

Edo Bakker had ook snel zijn draai gevonden met behulp van oud-bestuurslid Leroy Nijhoff. Naast het beheer van de website, nieuwsbrief en social media heeft Edo ook interesse in de overige werkzaamheden rondom Communicatie en PR.

Intussen had de werkgroep ‘Zoektocht Voorzitter’ onder leiding van Wart Luscuere, Peter de Schepper en Johan Kempers ook niet stil gezeten.
Beoogd voorzitter Anita Zuidinga had al eerder uitgebreid kennisgemaakt met het huidige smalle bestuur en na een welverdiende vakantie besloot zij de kennismaking voort te zetten.

Erevoorzitter Piet van Adrichem had de zoektocht ook niet opgegeven en hij droeg onlangs Erik van der Kruk aan als bestuurslid Technische Zaken.

Daarnaast trok Julie van Rijn van de Damesselectie na een goed gesprek met Piet de stoute schoenen aan en zal toetreden tot het bestuur. De volgende bestuursvergadering is ook Julie van de partij.

Positief

En zo gebeurde het dat dinsdag 21 mei het bestuur voor het eerst sinds jaren voltallig was. Na afloop was iedereen erg positief over de toekomstige samenwerking.

De komende maanden gaat iedereen zich oriënteren op zijn of haar nieuwe functie en taken. Bij de ALV in het najaar kan het nieuwe bestuur van Oliveo Handbal zich officieel presenteren aan de leden.

De huidige bestuurders Edwin Nooijen (Algemeen bestuurslid), Hans Grüne (Accommodatiezaken), Jacques Reniers (Financiële Zaken) en Mieke van Veen (Secretaris) hebben er veel vertrouwen in dat met deze nieuwe aanvulling deze mooie handbalclub een bestendige toekomst tegemoet gaat en meer toekomstgericht kan besturen.

Contact

Het volledige bestuur is te bereiken via dit contactformulier. Meer informatie over de aspirant bestuursleden volgt op een later moment, maar hier alvast een voorschotje.