Commissie scheidsrechterszaken zoekt hulp

Word jij het nieuwe (administratieve) lid van de commissie scheidsrechterszaken?

In het kort: 

  • Oliveo is op zoek naar een nieuwe aanwinst voor de Commissie Scheidsrechterszaken die de administratieve taken op kan pakken.
  • Hiervoor is geen handbalkennis nodig.

Interesse? Lees snel verder en stuur een mail naar Algemene Zaken via dit speciale formulier.


Waarom?

Afgelopen tijd is voor Oliveo, net zoals voor iedereen, een vreemde tijd. Veel handbalzaken liggen stil, maar volgend seizoen moet alles weer stevig opgepakt kunnen worden.

Zoals velen van jullie waarschijnlijk hebben meegekregen, is een van de leden van de commissie Scheidsrechterszaken helaas geveild door Covid-19. Gelukkig gaat hij met kleine stapjes vooruit, maar volgend seizoen volop starten met handbalzaken is natuurlijk te veel gevraagd. Het is nog onduidelijk wanneer en of hij snel terug zal keren.

Daarom zijn we nu op zoek zijn naar iemand die de administratieve taken van de commissie (tijdelijk) wilt oppakken. Samen met enkele anderen kun jij ervoor zorgen dat de communicatie goed verloopt, de planning wordt ingevuld en alle wedstrijden worden voorzien van een scheidsrechter die wordt begeleid.


Taken

Hieronder lees je de taken van de van de commissie, waarvan we dus nog op zoek zijn naar iemand die de administratieve taken op zich kan nemen.

1) Planning van de scheidsrechters (open)

Dit gebeurt online. Scheidsrechters kunnen zich inschrijven op wedstrijden die bij hem/haar passen. De commissie vult de overige wedstrijden in communiceert deze met de scheidsrechters en voert de wedstrijden in de handbal-app in. 

2) Begeleiding scheidsrechters (reeds ingevuld)

Veel (jeugd)scheidsrechters hebben nog niet zoveel ervaring, waardoor begeleiding nodig is. Deze begeleiding vindt plaats in het weekend, tijdens de wedstrijden.

Let op: deze laatste taak is al ingevuld. Hulp is natuurlijk altijd welkom en zal zeker niet afgewezen worden, maar we zoeken vooral hulp bij de eerste twee taken.

Interesse? Stuur een bericht naar Algemene Zaken via dit speciale formulier.