Competitie- en Wedstrijdzaken (CWZ) – april 2022

Normaliter zou het Zaalseizoen al klaar zijn en we midden in het Veldseizoen buiten in het zonnetje in de weer zijn. Echter net als alles, loopt alles een beetje anders dit seizoen binnen de handbal. Wat wel een feit is dat de eerste zaalkampioenen bekend zijn en de eerste al gehuldigd zijn. Voor dit jaar zijn dat de HC1, HC2, DMW1, D2, D3 en D4, mogelijk komt er nog een team bij in de eindsprint bij. De zaalcompetitie loopt door voor de meeste teams tot 9 mei, voor de HS zelfs tot 26 juni. De Veldcompetitie voorjaar bestaat dit jaar uit 6 weken en start het weekend van 14/15 mei, het programma komt snel in de Sportlink app naar boven.

Voor dit seizoen zit het er bijna op en de start voor seizoen 2022/23 is reeds gestart, zoals het er nu naar uitziet zal Oliveo 23 teams in gaan schrijven, minder als afgelopen seizoen maar wie weet komt er nog aanwas binnenstromen. 

Komende weken zal de TC samen met CWZ zich buigen over de juiste teamsamenstelling en trainingsopzet zodat alles medio mei rond kan zijn.

Hou voor nu alvast 20 en 21 augustus vrij in de agenda want dan is het tijd voor de grote opening carousel welke dit jaar zijn intrede doet bij Oliveo Handbal.We kijken nu al uit naar een mooi en compleet seizoen hopelijk zonder corona !

Voor nu wens ik een ieder hele fijne en gezellige dagen en tot ergens langs de lijn buiten of in de hal.

Met een Sportieve Groet,

Competitie en Wedstrijdzaken