Competitie en Wedstrijdzaken (CWZ) – Juni 2022

Er worden nog een paar wedstrijden in de Zaal gespeeld, Veld Voorjaar is in volle gang, maar 26 juni is seizoen 2021-2022 echt voorbij.Dat is wel nodig ook want op 1 juli wordt jaarlijks Sportlink geschoond en klaargezet voor het nieuwe seizoen. Oliveo en zeker het Wedstrijdsecretariaat is er klaar voor, 25 teams ingeschreven en de teamopgave is zojuist door de TZ gepubliceerd.

Vanaf 1 juli zal alles weer gevuld worden en komt alle info zichtbaar voor de leden, uiterlijk 6 weken voor aanvang eerste wedstrijd (27 augustus) zullen ook de wedstrijden zichtbaar worden.

Tijd om ook terug te blikken en de stukken voor de ALV in november op te maken. Het was een hectisch jaar, maar we hebben ons er doorheen weten te werken, alle lof voor het kader en spelers.

Voor komend seizoen heb ik, als wedstrijdzaken en bestuurslid TZ een weloverwogen beslissing genomen. Ik zal mij, zeker gezien er nog steeds geen assistent wedstrijdsecretaris zich heeft aangemeld, de taak bestuurslid TZ afstoten. Dit is geen fijne beslissing omdat het bestuur al erg krap is momenteel en met het wegvallen van mijn persoon op de functie TZ zal de druk alleen maar toenemen. Helaas maar het is niet anders, zeker met de start van hopelijk een normaal gevuld seizoen is alle aandacht nodig voor CWZ.

Zonder bestuur kan de vereniging niet verder, vandaar ook vanaf mijn kant een dringende oproep voor vrijwilligers die zitting willen nemen binnen het bestuur en de verantwoording willen dragen. Zelf heb ik dat jaren met veel plezier gedaan echter maak ik graag plaats voor een gedreven persoon met passie voor handbal die de huidige en mogelijk nieuwe beleidsplannen wil uitdragen en bewaken. Uit ervaring weet ik dat er een heel positief kader staat te springen om hulp.

Tenslotte wens ik alvast een ieder een hele fijne vakantie toe en kijken we vooruit naar 2022-2023.
Met een Sportieve Groet,

Competitie en Wedstrijdzaken

René Westphal
Bestuur Competitie en Wedstrijdzaken, ScheidsrechterszakenBestuur , Technische Zaken