Competitie en wedstrijdzaken – februari 2022

19 december viel de competitie stil vanwege de lockdown, maar afgelopen weekend 29/30 januari mochten we weer gaan spelen! Uiteraard voor de teams welke nog niet volledig getraind waren, met name in de wedstrijdsport, was er coulance vanuit NHV waardoor er toch nog wat afgelastingen waren.

Heel mooi om te zien dat alles weer ingezet werd of er niets was gebeurd: de kantine draaide, de scheidsrechters waren present, en alle vrijwilligers die de teams moesten begeleiden en uiteraard de spelers zelf. Het was een geslaagd weekend, hopelijk blijft dit zo.

Natuurlijk blijft de vraag hoe we nu verder gaan: er zijn toch aardig wat wedstrijden uitgevallen. NHV heeft dit bekeken en besloten de zaalcompetitie te verlengen. Concreet houdt dat in dat na einde seizoen (26/27 mrt) er een aantal weken in de zaal doorgespeeld gaat worden. Zie voor de juiste invulling de jaarkalender op onze website.

Hoe het verder gaat met een mogelijke veldcompetitie is nu nog niet zeker, maar in aanloop naar komend seizoen is het zeker van belang dat de zaalcompetitie een normale doorgang heeft.

Voor nu is het wedstrijdsecretariaat bezig de planningen aan het uitzetten voor komend seizoen en daar zal snel meer over bekend gaan worden. Uiteindelijk moet 1 april dit plan klaarliggen. Wij wensen iedereen hele fijne, gezellige en vooral sportieve wedstrijden toe, hou de coronaregels in de gaten en let op je gezondheid: bij klachten blijf je thuis.