Competitie en Wedstrijdzaken – November 2021

Wat een hectiek, de start van het zaalseizoen, blij dat alles draait. Dat waren wat opmerkingen welke binnen CWZ  rondging op 19 oktober, wetende dat de competitie in de zaal 23 oktober volledig zou moeten draaien. Niet minder dan 1500 mutaties waren er door NHV verwerkt vanwege terugtrekking en inschrijving teams binnen de Nederlandse competitie, ongekend !

Uiteindelijk is het rond gekomen, aangepast inhuurschema, scheidsrechtersplanning, kantinediensten en verschuiving van vele wedstrijden, kortom alle zeilen bijzetten.
Dank aan de vele vrijwilligers welke dit na mijn melding de 19e laat uit heb gedaan, het seizoen kon geopend worden door de F1 en F2 op zaterdag 23 oktober.

Naast het regelen van al deze planningen zijn inmiddels ook alle teams in de wedstrijdsport gestart, dus aandacht voor tijdwaarneming en begeleiding van de scheidsrechters aan de wedstrijdtafel. Laten we met z’n allen ervoor zorgen dat alles soepeltjes verloopt en iedereen tijdig aanwezig is. Anders dan in de veldcompetitie hebben we in de zaal een hele strakke planning (er is immers maar 1 speelveld). Elke vertraging werkt door in de rest van het programma. Dit kan door blessures, tijdstraffen of overtredingen komen maar ook doordat mensen niet tijdig aan hun taak / wedstrijd kunnen beginnen.

Mocht er onverhoopt vertraging ontstaan doe hiervan melding bij het wedstrijdsecretariaat zodat het programma aangepast kan worden en iedereen tijdig geïnformeerd is.
Heel veel leuke, gezellige en vooral sportieve wedstrijden gewenst.

Stay Safe en bij klachten melden en blijf thuis !

CWZ, november 2021