DB1 en DC1 winnen beide de Ruud Adema Bokaal

Vandaag gingen twee teams van Oliveo richting het complex van Snelwiek in Rotterdam. Tijd voor de finaledag van de Ruud Adema Bokaal. In een gezellige, zonovergoten omgeving werden zes wedstrijden afgewerkt: Dames en Heren A, B en C. Voor Oliveo mochten de Dames C1 tegen Ventura DC1 en Dames B1 tegen ODIS DB1. En met resultaat!

Dames C1

De DC1 speelde een hele nette wedstrijd en lieten duidelijk zien wie de sterkeren waren. Kansen benut en de juiste verdediging met daarachter een goede keepster. Zo werd de gouden plak en beker binnengehaald met een stand van 22-16.

Hierna de wedstrijd van de heren en was daar de prijsuitreiking, uiteraard werden de meiden na de lovende woorden van het bestuur getracteerd op een drankje en patatje in de kantine van Snelwiek.

Daarna volgde de wedstrijd van de Dames B1. Stonden ze afgelopen week nog tegen over elkaar in de laatste competitiewedstrijd met 14-14… dit werd een hele andere setting.

Dames B1

Binnen no time stond Oliveo voor met 3-0. De toon was gezet ook dit team ging voor de beker. Sterk verdediging met ook hier een goede keepster die de ballen feilloos wist te stoppen. Hierbij kansen in de aanval benutten en was de rust 8-3 voor. De 2e helft verliep moeizamer en kon Odis terug komen tot 9-7. Met nog 10 minuten te spelen zat Oliveo op slot en kon met 10-7 de gouden medaille en beker in ontvangst genomen worden.

Ook hier de felicitaties en drankje met patatje na afloop met 2 trotse teams naar huis gekeerd. Met dank aan Snelwiek voor de goede zorgen.

Een hele mooie afsluiting van het seizoen, op naar 2019-2020.