De Grote Clubactie. Doe jij ook mee?

Het is weer bijna zo ver. Op zaterdag 14 september start de Grote Clubactie. Dat betekent dat A t/m F leden loten krijgen om te verkopen. Net als vorig jaar kost een lot 3 euro. Van dit geld is 80% voor de vereniging. Doe je weer mee?

Ieder lid van de F t/m D ontvangt in de week voor 14 september van zijn coach of trainer een boekje loten om te verkopen. De C t/m A ontvangen 4 loten per persoon om te verkopen. En de seniorenteams krijgen een boekje per team.

Superloten

Naast de gewone loten zijn er ook weer Superloten te koop. Je koopt dan 50 loten in één keer. Als dank wordt je naam (of bedrijfsnaam en logo) op de site vermeldt in een stukje over de Grote Clubactie.

Daarnaast kun je 50 loten uitdelen aan collega’s of vrienden, waarmee zij kans maken op prijzen. Hoe meer superloten er worden verkocht, des te meer kans wij als Oliveo Handbal maken op het Grote Clubfeest ter waarde van 5000 euro.

Prijzen voor lotenverkopers

Zoals elk jaar zijn er ook weer prijzen voor kinderen die veel loten verkopen. Per 10 verkochte loten krijgen de kinderen van de F t/m de D een kaart voor de kantine ter waarde van 5 euro. Maar er komen ook prijzen voor de topverkopers per leeftijdscategorie, onder andere gesponsord door:

We zijn nog op zoek naar extra prijzen om weg te geven

Dit kunnen echte cadeautjes zijn, maar je kunt ook denken aan een leuke activiteit die je een team kunt aanbieden. Bijvoorbeeld cupcakes versieren, een fotoshoot of een leuk kapsel voor iedereen.

Kun jij ons helpen aan een leuke prijs, of ken je iemand die dat kan? Stuur dan een berichtje naar de coördinatoren via dit speciale contactformulier.