De Grote Clubactie – update

De Grote clubactie is al een tijdje onderweg en de eerste volle boekjes zijn al ingeleverd. Ben jij ook klaar met verkopen van de loten? Lever het boekje dan in bij jouw coach.

Alle boekjes moeten in ieder geval vóór 17 november ingeleverd zijn. We hopen van alle seniorenteams ook een boekje terug te ontvangen.

De coaches kunnen alle boekjes vanaf komend weekend inleveren in de Grote Clubactie doos. Deze staat in de kantine achter de bar. 

De A, B en C jeugd hebben een andere uitdaging van ons gekregen. Zij moeten met hun team een bepaald aantal contante loten verkopen. Sommige hebben hun deel al verkocht. Zou de rest er ook in slagen? Als het lukt mogen ze met hun team een hapje eten in de kantine. De zakjes met geld ontvangen wij (Ingrid Kegge en Jessica IJszenga) graag persoonlijk, zodat er niets kwijtraakt.

Een aantal kinderen hebben ook al een superlot verkocht aan de onderstaande bedrijven. Verkoop jij ook nog een superlot? Dan maken we namelijk een nog grotere kans op een feest voor de vereniging en je maakt natuurlijk een grotere kans om de topverkoper van jouw categorie te worden!

We hebben ook extra sponsoren gevonden die leuke prijzen beschikbaar hebben gesteld, speciaal voor onze topverkopers.

Op kids.clubactie.nl vind je alle acties voor de jeugd. Je kan je daar met je team aanmelden voor een clinic bijvoorbeeld, als jullie samen 200 loten verkocht hebben of met z’n tweeën 50 loten. Hoe cool is dat?