De kop is eraf

Afgelopen weekend is de competitie gestart en hebben de meeste teams en spelers de eerste speelminuten op de klok gezet. De start is nagenoeg zonder veel hobbels genomen en daar waar iets niet helemaal leek te kloppen was het snel opgelost zodat er op tijd gespeeld kon worden.

De afgelopen periode is er op de achtergrond hard doorgewerkt om alle info goed te verwerken binnen de Handbal Sportlink app. Naast de wedstrijdinfo is er inmiddels aanvulling voor korte nieuwsberichten en trainingsprogramma’s gekomen. Dit is nog wel in een testfase, dus reacties zijn welkom.

Ook zijn van bijna alle leden de juiste foto’s geplaatst in de App en van de paar die nog missen graag het verzoek deze zo snel mogelijk aan te leveren. Pasfotoformaat en uiteraard in Oliveo Handbal tenue.

Problemen met de App?

Tijdens het eerste weekend bleken er een aantal mensen niet de juiste info in Sportlink naar boven te kunnen halen.Het bleek dat een groot deel van die problemen aan Android ligt. Lees hier het artikel met de tips.

Planning

Komend weekend staat de eerste thuiswedstrijd van onze heren in de Eerste Divisie gepland om 20.30 uur. Helaas hebben zij de eerste wedstrijd nipt verloren, maar zullen deze avond zeker alles uit de kast halen om te winnen. Jullie komen toch ook kijken?

Deze maand zal ook het Klaverblad voorbereidingstoernooi plaats gaan vinden. Kom je ook op 21 september?

Voor de komende periode staat er nog heel wat te gebeuren zeker op gebied van scholing, denk onder andere aan Handbalmasterz, maar ook andere opties komen zeker aanbod.