Draag je steentje bij voor Oliveo als verkeersregelaar bij de Avondvierdaagse

Dit jaar organiseert de Stichting Avond4daagse Berkel en Rodenrijs voor de 25e keer een avondwandelvierdaagse voor de inwoners van Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek. Jouw hulp kunnen ze hierbij goed gebruiken… en daarmee help je ook Oliveo Handbal.

Met zo’n 5.000 deelnemers zijn er natuurlijk mensen nodig die ervoor zorgen dat de loop veilig kan verlopen. Daarom heeft de Stichting hulp nodig van vrijwilligers die als verkeersregelaar willen optreden.

Hoe help je Oliveo Handbal?

De organisatie van de Avond4daagse geeft een mooie vergoeding aan Oliveo Handbal voor iedere verkeersregelaar die wij regelen. Met dit geld help je de club natuurlijk weer!

Wat en wanneer?

Om verkeersregelaar te worden is er een online cursus waarvoor je een certificaat krijgt. Deze cursus is binnen de kortste keren behaald, waardoor jij snel aan de slag kan als verkeersregelaar!

Als twee/drietal krijg je een plek toegewezen en daar zal je dan staan tot de laatste wandelaars voorbij zijn. Het duurt ongeveer van 18-21 uur (precieze info volgt later).

De Avondvierdaagse start in Berkel (bij de Windas) en vindt plaats van dinsdag 16 tot vrijdag 19 juni 2020. Er wordt natuurlijk niet verwacht dat je er 4 dagen op rij staat, maar als je 1 of 2 avondjes zou willen helpen, zijn we al hartstikke blij!

Hoe kan je je aanmelden?

Via onderstaande link kun je aangeven dat je wilt helpen en eventueel al je beschikbaarheid opgeven. Ook indien je je beschikbaarheid nog niet precies weet, kun je je nu al opgeven. De minimumleeftijd is 16 jaar.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvmtnSzB8MHf6fD0o154c9Y_YNafgV6CVewadpLVpcE2Nxcg/viewform?usp=sf_link

(dit formulier is van Oliveo zelf en je gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt)

Met sportieve groet,

Julie van Rijn,
Bestuurslid Algemene Zaken