Eerste superloten ‘Grote Clubactie’ zijn verkocht. Wie volgt?

Sinds zaterdag 19 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie weer gestart. Alle jeugdleden hebben inmiddels het verkoopboekje en de instructiebrief ontvangen.

En de eerste 250 loten zijn al verkocht via de persoonlijke QR-code die op de boekjes staat. De QR-code maakt het mogelijk om zo verantwoord mogelijk loten te verkopen zonder dat de koper het boekje hoeft aan te raken.

Op dit moment is het misschien lastiger om loten te verkopen aan familie en vrienden die verder weg wonen, maar ook zij kunnen ons steunen. Door deze link [https://clubactie.nl/lot/oliveo-handbal/210231] door te sturen, kun je namelijk ook loten verkopen.

Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. Deze loten worden in ons overzicht onder de naam van de verkoper geregistreerd en tellen dus mee met je persoonlijke totaal.

Superlot

Net als andere jaren kun je als seniorenteam of bedrijf ook een Superlot kopen. Met een Superlot koop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus €150,-.Dit kan via dezelfde persoonlijke QR-code op de boekjes of via https://clubactie.nl/lot/oliveo-handbal/210231. Je geeft dan aan dat je 50 loten koopt. Als je vervolgens een mailtje stuurt naar Grote Club actie, dan zorgen wij voor een stukje reclame door de aankoop te vermelden in onze nieuwsbrief, eventueel indien gewenst met een bedrijfslogo.

Tot onze grote vreugde zijn de eerste 2 superloten dit jaar al gekocht door:

Prijzen

Ook dit jaar zijn er weer prijzen te verdienen. Per team, maar voor de jeugd van de F t/m de D ook persoonlijk. Naast de kantinekaarten hebben we ook de volgende bedrijven weer bereid gevonden om ons te sponseren:

Wat is ons doel

De opbrengst willen we dit jaar graag besteden aan:

  • Picknickbanken voor op ons terras
  • Een camerasysteem op de tribune om wedstrijden op te kunnen nemen
  • Nieuwe vuilnisbakken voor in de kantine en keuken

We kunnen alle extra steun dus goed gebruiken!