G-team naar Ipse de Bruggen

G-team gaat onder de vleugels vandaan van Oliveo Handbal en sluit af met wedstrijd

Al zo’n 31 jaar is het G-team actief op woensdagavond bij Oliveo Handbal. Op deze manier kan ieder op zijn eigen niveau toch sportief met de balsport bezig zijn. Meerdere trainers geven onder hun bezielende leiding de leden van het G-team hun spelplezier. Over enige tijd zal Ipse de Bruggen de organisatie rondom dit team voor hun rekening gaan nemen, waarmee een lange tijd van begeleiding door Oliveo wordt afgesloten.

Wedstrijd tegen de recreanten woensdag 15 mei

Het G-team heeft de recreanten van de maandagavond uitgedaagd om nog één maal een wedstrijd te spelen. Vanzelfsprekend hebben de recreanten deze uitnodiging met beide handen aangenomen, zodat zij nog revanche kunnen nemen op eerdere wedstrijden waarbij zij met verlies naar huis gingen. Deze wedstrijd wordt op woensdagavond 15 mei, om 19.30 uur gespeeld in de zaal van Het Nest.

Iedereen die nu of in het verleden met het G-team te maken heeft gehad wordt hierbij van harte uitgenodigd om deze avond aanwezig te zijn.

Afscheid

De periode bij Oliveo Handbal wordt deze avond afgesloten met een gezellig samenzijn, waarbij ook Jan van Santen in het zonnetje wordt gezet. Hij heeft 31 jaar geleden – samen met Gré van der Ende – het G-team opgestart en nu zwaait hij af. Er worden overigens nog mensen gezocht die Ipse de Bruggen willen helpen als organisator of als (hulp)trainer. Wie dit wil kan zich melden bij secretaris@oliveohandbal.nl