Goede berichten vanuit Commissie Technische Zaken

Medio september zijn Julie, Mike en René aan de slag zijn gegaan met de CTZ en dat krijgt nu een positief vervolg.

Bij aanvang is er veel werk gaan zitten in het zaken uitzoeken en gesprekken voeren met kaderleden. Het is binnen de CTZ gelukt om de meeste lijnen aan te trekken en voortgang te maken.

De structuur staat, Er is hard gewerkt aan het Technisch Beleids Plan (TBP 2020-2023), dat op de ALV gepresenteerd wordt. Inmiddels is een voorzichtige start gemaakt met de teamplanning voor seizoen 2021-2022.

Luc van Steenbergen

Julie zal, in verband met de studie, een stapje terug willen doen. Gelukkig hebben we in Luc van Steenbergen en goede aanvulling en op termijn vervanger gevonden.

Luc: “Hallo mijn naam is Luc van Steenbergen, 23 jaar oud en speel zelf in de Heren Selectie van Oliveo Handbal. Ik ben benaderd om de CTZ te ondersteunen en dit leek mij een leuke kans om voor de vereniging wat te doen!”

Peter Kemp

Daarnaast meldde Peter Kemp zich om te willen helpen bij de CTZ. Peter gaat zich met name met de jeugd bezig houden, waar zijn ambitie ligt.

Peter: “Hi, ik ben Peter Kemp, 43 jaar, getrouwd met Marieke, twee dochters van 11 en 13 (Fenna en Dirre). Ik woon in Raamsdonkveer en handbalde van mijn 6e tot 28e bij Oliveo. Zowel gekeept als gespeeld. Trainer van verschillende jeugdteams geweest en van dames 1. Sinds 2013 bij HMC trainer van keepers en verschillende jeugdteams. Sinds 4 jaar trainer bij handbalschool Brabant van E en D jeugd.”

Met de aanvulling van deze twee handbal ‘zwaargewichten’ kan de CTZ zeer positief vooruit kijken om de doelen in het beleidsplan te gaan halen.

Wij wensen Luc en Peter een hele mooie en sportieve tijd toe binnen de CTZ.

Samen één team, wij hebben er alle vertrouwen in !

Met een Sportieve Groet,
Commissie Technische Zaken (CTZ)