Handbalkamp ‘Expeditie Robinson’ een succes

Zaterdag 24 augustus vertrok de 26-koppige leiding met 79 jeugdige handballers per bus richting ’t Kuijpershoefke in Loon op Zand. Zoals gewoonlijk vervoerde chauffeur Danny van L.C. van Buytene & Zn B.V. weer belangeloos het materiaal, de fietsen en de bagage. Het was de 27e editie van het Oliveo Handbalkamp.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Meer foto’s op onze impressiepagina en natuurlijk op Facebook.

Het thema was Expeditie Robinson. Vanwege dit thema waren er dit jaar acht vaste kleurgroepen. De hele week moesten er diverse proeven worden afgelegd om punten te  verdienen met het team. Als je dacht  bij een spel de beste te zullen zijn met je team kon je je joker inzetten. Ook kon je soms een speler uit een ander team stelen. Je kon dan wel je immuniteitskoker inzetten. Als deze in je bezit was, kon de speler blijven. 

Elke dag gingen er twee teams live op Facebook (www.facebook.com/OliveoHandbalkamp). Dit werd goed gevolgd door de thuisblijvers.

Groep Blauw heeft gewonnen. Dit team kreeg extra proeven De uiteindelijke winnaar is Nilaya geworden. Justin was de poolwinnaar van Facebook. De mensen konden ook stemmen op de overblijvers: wie vonden zij de beste.

De kookploeg zette ook het beste beentje voor. Er waren broodjes gyros, de kinderen smulden van de sperzieboontjes en de macaroni. Het was uitstekend weer voor een barbecue. En natuurlijk was er ‘patatdag’. Als je veel sport dan kan dat een keer geen kwaad.

De komkommers, tomaten en paprika’s gingen er ook goed in, dus met de vitaminen zat het goed. Natuurlijk kwam de befaamde andijviestamppot van Thea (met gehaktballen) ook op tafel. 

Emiel ging voor 25e keer op kamp. Vroeger als kind en nu alweer heel wat jaren als hoofdleiding. Hij is op de beregezellige Bonte Avond in het zonnetje gezet. 

De mooie, grote stormbaan was voor de hele week beschikbaar gesteld door Partyverhuren.nl

De hele kampgroep kwam vrijdag 30 augustus voldaan, maar moe terug na een zeer geslaagd kamp. ‘Volgend jaar ga ik weer mee’ werd veel gehoord.

Meer foto’s op onze impressiepagina en natuurlijk op Facebook.