Handbalschool start zaterdag 15 mei

Op zaterdag 15 mei start de pilot van de Handbalschool. Het is een initiatief dat aansluit bij het clubprogramma. Op de handbalschool kan door middel van extra trainingen jouw trainingsprogramma uitbreiden. Zeven weken lang van 09.00-10.30 uur. Inmiddels hebben al ruim 60 personen zich aangemeld. Wat een ambitie. Fantastisch!

Bij de handbalschool staat individuele training centraal. Ze zijn er om spelers individueel te verbeteren op technische en tactische elementen. De dingen waar bij de club soms minder aandacht voor is, omdat hier ook aandacht en tijd besteed wordt aan het team. De trainingen worden gegeven door toptrainers en specialisten die hiervoor gediplomeerd zijn. Ook zullen er bekende gezichten zijn: diverse trainers van Oliveo zijn aanwezig.

Hierdoor kan je meer trainen, en specifiek trainen, en daarmee alles uit je handbalambitie halen!

Zaterdagochtend

Overigens niet alleen voor onze eigen leden, maar ook voor leden uit de omtrek. De school is bedoeld voor handballers van 9 tot 17 jaar.

De site van Handbalschool Haaglanden is aangepast. Er kan ingeschreven worden. Kies voor locatie Lansingerland.

Let op: Opgave en contributie bij Handbalschool staan los van Oliveo. Wedstrijden en trainingen bij Oliveo Handbal gaan vóór op deelname bij Handbalschool.