Indeling van de teams en ander nieuws vanuit CTZ

De CTZ staat ook dit jaar weer voor grote uitdagingen en lastige keuzes. Maar… we zijn niet minder gedreven. Momenteel wordt er alleen getraind, maar het komende seizoen staat voor de deur. Dus nieuwe teams moeten ingedeeld worden.

In de regel is in deze periode de uitgelezen kans om de teams te zien spelen en hierop keuzes te baseren door zowel coach, mentoren en JC. Dit jaar loopt alles anders. Uiteraard zal op basis van ervaring en gesprekken een goede planning komen. Wat het dit jaar extra lastig maakt is dat er veel uitschrijvingen zijn en bijna geen inschrijvingen. Hoe gaan de teams worden?

De CTZ heeft zich gebogen over hoe te handelen met het in de ALV aangenomen Technisch Beleidsplan. Zijn alle punten realiseerbaar? Op veel vlakken zijn stappen gemaakt. Er worden meer jeugdteams toegelaten tot de wedstrijdsport, er is een heel andere opzet van trainingen waardoor meer efficiĆ«ntie bereikt kan worden, er is veel overleg met mentoren, coaches en overige kaderleden. Kortom, ondanks dat men niet veel op de vereniging aanwezig is, zitten veel mensen achter de PC met Teams of Zoom om toch voortgang te behouden.

Een uitdaging van een heel ander kaliber is het feit dat er op veel vlakken vacatures uitstaan. Niet alleen voor coachen en training, maar ook voor specifieke functies zoals zaalinhuur, secretariaatswerk of contactpersonen. Heb jij gedachte om toch iets anders of willen bijdragen aan onze mooie vereniging. Schroom niet en neem contact met ons op. Samen kunnen we de vele taken evenredig verdelen en blijft iedereen enthousiast.

Deze maand zetten we de laatste puntjes op de i voor teamindeling, trainingsplanning en overige zaken. Vooralsnog gaan we ervan uit dat de coronacijfers dalen en velen hun vaccinatie zullen krijgen, zodat we weer ‘veilig’ de locatie kunnen betreden. Voor nu wees alert, houdt afstand en bij klachten laat je testen en meldt dit aan het coranateam van Oliveo.