Klaverbladtoernooi voor de F-jeugd een groot succes!

Zaterdag 8 april vond na een paar jaar afwezigheid het Klaverblad Paasbaltoernooi weer plaats. De jongste jeugd van Oliveo Handbal en van drie andere handbalverenigingen uit de omgeving hebben een zeer geslaagde dag gehad.

Mede door de hulp van vrijwilligers en hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen waren er verschillende activiteiten georganiseerd. De kinderen konden, naast het  handbaltoernooi zelf, ook deelnemen aan allerlei andere activiteiten die volledig in het teken van Pasen stonden. Doordat het ook nog eens goed weer was, konden de kinderen zich ook buiten vermaken en konden er zelfs paaseitjes gezocht worden. Na afloop ontving elk kind een goed gevulde goodiebag van Klaverblad Verzekeringen.

Al met al een leuke dag die zonder de hulp van Klaverblad Verzekeringen, Plus Sabine Zondag en de vrijwilligers niet gerealiseerd had kunnen worden. Daarnaast willen we de jeugdscheidsrechters bedanken voor het fluiten van de wedstrijden. Dus nogmaals bedankt iedereen die aan dit leuke jeugdtoernooi heeft bijgedragen!