Kom helpen bij Technische Zaken

Lijkt het jou leuk om invloed te hebben op handbalzaken binnen de vereniging?

Dan is een functie binnen de Technische Zaken wat voor jou!

In deze gekke tijden heb je wellicht wel wat vrije tijd over om deze commissie te leren kennen en te ontdekken of het iets voor jou is.

Wat houdt een functie binnen de TZ in?

De commissie Technische Zaken zit nooit stil. De teamindeling, trainers, coaches en trainingsschema’s worden allemaal geregeld door deze commissie. Hoe gaaf is het om te zien dat alle teams kunnen handballen door jouw inzet?!

De commissie houdt volop contact met de mentoren van de jeugd en de contactpersonen van de senioren, dus je staat er nooit alleen voor. Goede communicatie is erg van belang binnen deze commissie, omdat je invloed hebt op de hele vereniging. De lijnen met andere kaderleden zijn daarom kort, zodat je snel bij iemand terecht kan voor hulp.

De huidige commissie

Op dit moment bestaat de commissie uit René Westphal, Mike van Bemmelen en Julie van Rijn. Alle drie de bestuursleden hebben deze taken erbij genomen toen de vorige leden van de TZ stopten. Na een roerige tijd loopt alles nu weer op rolletjes en zoeken we iemand die enkele van deze leden kan vervangen, zodat ze zich weer op hun eigen taken kunnen focussen.

Interesse?

Ben jij iemand met de organisatorische vaardigheden die deze commissie aan komt vullen? Of ken jij iemand die hier goed zou passen, misschien wel als duo? Stuur dan een vrijblijvend bericht naar de commissie om eens te komen kijken hoe het in z’n werk gaat. Daarna kun je bepalen of het echt wat voor jou is!

Neem via dit formulier contact met ons op.

Groetjes,
De commissie Technische Zaken