Maatschappelijke stage bij Oliveo Handbal

Moet je dit jaar ook een Maatschappelijke Stage doen, denk eens aan een sportvereniging!

De sportbranche is een prima voorbeeld van een sector waar je je maatschappelijke stage kan invullen. De sportverenigingen draaien voornamelijk op vrijwilligers, waarbij het fijn is als er ‘extra handen’ beschikbaar zijn in de vorm van stagiairs.

Ik ben Kim Kegge (18 jaar) en ik heb mijn maatschappelijke stage bij Oliveo Handbal gedaan. In het derde leerjaar van het vwo moest ik een maatschappelijke stage lopen. Aangezien ik al een aantal dagen in de week bij Oliveo Handbal rondliep, leek het mij leuk om mijn stage daar ook te lopen.

Ik ben begonnen met fluiten. Dit was best spannend, maar bleek wel heel leuk. Daarnaast heb ik geholpen bij het Schoolhandbaltoernooi en bij de Techniekdag. Ik had mijn uren al gemaakt, maar vond het fluiten zo leuk dat ik daarmee  ben doorgegaan.

Een maatschappelijke stage lopen
bij Oliveo Handbal is echt leuk!

Ik ben net met een koppelmaatje gestart aan de JSO-opleiding (Jonge Scheidsrechters Opleiding) van het NHV om uiteindelijk bondsscheidsrechter te worden. Een maatschappelijke stage lopen bij Oliveo Handbal is echt leuk! Je krijgt prima begeleiding, de kinderen met wie je werkt, zijn heel enthousiast en je haalt er voldoening uit. Daarnaast ben je lekker in beweging en leer je de kinderen ook van alles.

Je zit niet op school, maar bent lekker bezig met de sport die je leuk vindt. Je leert werken in teamverband, als je fluit moet je zelf situaties die zich voordoen op het veld oplossen, je neemt je verantwoordelijkheid en leert jezelf ‘neer te zetten’ als scheidsrechter, jij ben op dat moment de ‘baas’.

Lijkt het jou ook leuk om je maatschappelijke stage bij Oliveo te lopen?

Neem dan contact op met de secretaris, via dit formulier.