Nieuws van het wedstrijdsecretariaat

De laatste maand van het jaar is aangebroken dus veel tijd voor leuke en gezellige feestjes. Natuurlijk worden er ook nog wedstrijden gespeeld maar dat zijn er deze maand wel minder dan een reguliere maand vanwege de feestdagen. Even rust dus.

Maar niet te lang. Op 4 januari staan de eerste al weer gepland en tevens zal dan achter de schermen gekeken zijn wat de eerste helft van het zaalseizoen heeft opgebracht. Mogelijk zullen er verschuivingen gaan komen omdat teams toch te hoog of te laag waren ingedeeld.Verder zijn we al bezig met planningen maken voor de 2e helft veldseizoen, of wordt er toch iets gedaan aan Beach, daar wordt binnen de handbalwereld veel overleg over gevoerd in onze regio.

Zoals jullie wellicht hebben kunnen merken is er binnen de vereniging nu een heuse afdeling met directe lijnen binnen het bestuur voor alles wat te maken heeft met Competitie- en Wedstrijden, heb je vragen opmerkingen of begrijp je niet waarom iets aangepast of gemeld wordt in Sportlink laat het direct weten dan kan dit opgepakt of uitgelegd worden.

Onder deze afdelingen vallen ook alle scheidsrechterzaken en Tuchtzaken, we zijn heel blij met de sterke toename van scheidsrechters de afgelopen periode, de vele oproepen hebben hun werk gedaan. Inmiddels beschikken we over veel Jeugdscheidsrechters, Verenigingsscheidsrechters en ook voor Bondsscheidsrechters lopen er diverse trajecten, kortom Oliveo is ook wat arbitrage betreft klaar voor de toekomst.

Rest mij iedereen hele fijne dagen te wensen en mocht je tijd over hebben maak hiervan gebruik om tussendoor je HandbalMasterz te halen, het is niet moeilijk, kost niet veel tijd maar levert je heel veel extra Handbalplezier op. De activeringscode kun je via onze site aanvragen.