Nieuws van het wedstrijdsecretariaat

Eindelijk waren daar – midden oktober – de laatste wedstrijden van het veldseizoen. Wat een weer was het de laatste weken. Respect voor de teams die toch hebben doorgeknokt. Al met al zijn er 5 wedstrijden verschoven. Met name van de wedstrijdsport, die ingehaald moesten worden. Voor de rest is deze competitie afgesloten.

Op naar de Zaalcompetitie. Inmiddels zijn de eerste wedstrijden gespeeld en is iedereen weer gewend aan nieuwe schoenen, licht en bijgeluiden.

Heb je nog geen foto op je profiel? Stuur deze via je coach door aan het wedstrijdsecretariaat. In de zaal zal hier strenger gecontroleerd worden tijdens wedstrijden!

Zaalseizoen betekent ook extra werk voor onze afdeling. Net als voor de scheidsrechters. Dit loopt gelukkig al een stuk beter na de recente aanpassingen en het starten van opleidingen.

Nu moeten ook de wedstrijdtafels bezet worden. Dit gaat op team, net als bij de kantinedienst. Graag tijdig de namen doorgeven (voor donderdag 20.00 voorafgaand aan het weekend), zodat de juiste namen in Sportlink kunnen verschijnen.

De Heren van de Selectie lopen al lekker warm in de Eerste Divisie. Puntjes worden gepakt en nu knokken om zich te kunnen handhaven dit seizoen. De Heren B1 spelen ook lekker door op Landelijk niveau en daar zijn de eerste punten ook gepakt. De Dames Selectie is ook al een tijdje bezig en daar worden ook de nodige punten verzameld. Hopelijk worden de doelstellingen behaald dit seizoen. 

Voor nu is het bijhouden, goed trainen, ook in kracht, en zorgen dat je fit blijft om blessures te voorkomen. De komende maand staan veel wedstrijden gepland en ook december zal goed gevuld zijn. Kortom, lekker ballen.

Ondertussen is het wedstrijdsecretariaat samen met de Commissie Scheidsrechterszaken onder de bestuursverantwoording Competitie- en Wedstrijdzaken komen te vallen. Korte lijnen wat ten goede zal komen aan de kwaliteit.

Op de achtergrond worden veel plannen inmiddels uitgewerkt en zullen snel de weg naar de kaderleden, coaches en spelers / ouders vinden.

Mochten er vragen, wensen of onduidelijkheden zijn schroom niet en stuur een bericht via de site. Alles is te vinden onder Wedstrijdsecretariaat.