Nieuws vanuit Commissie Scheidsrechterzaken

Afgelopen seizoen is heel anders gelopen dan we ons vooraf hadden kunnen voorstellen. En het is allemaal nog niet zeker, maar gelukkig ziet het er naar uit dat we na de zomervakantie weer wedstrijden kunnen spelen.

Waar de afgelopen periode achter de schermen hard is gewerkt aan aangepaste trainingsschema’s en de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, heeft ook de Commissie Scheidsrechterzaken niet stilgezeten.

Ook dit jaar moeten we er met elkaar gewoon weer voor zorgen dat er voor zo’n 350 wedstrijden in het komend seizoen iemand is om te fluiten. Naast de planning moet ook gekeken worden naar de werving, opleiding en begeleiding van de scheidsrechters.
Heb je nu wellicht al interesse om mee te doen in het mooie team van scheidsrechters laat het ons weten, je bent van harte welkom.

Om dat structureel in goede banen te leiden, zijn we blij te kunnen melden dat de commissie ondertussen is uitgebreid naar vijf leden. Zo kunnen we de verschillende taken die bij de commissie liggen beter verdelen.

Daarnaast werken we hard aan een beleidsplan om duidelijk neer te zetten hoe we er vanaf komend seizoen voor willen zorgen dat we als Oliveo op elk niveau over voldoende, goed opgeleide en enthousiaste scheidsrechters beschikken. Zowel in de breedte- als in de wedstrijdsport.

In september zullen we deze plannen verder met jullie delen en meteen ook de volledige commissie aan jullie voorstellen.

Mocht je voor die tijd vragen hebben, schroom niet en stuur een berichtje naar Scheidsrechterszaken. Je mag ons ook gewoon aanspreken als we rondom de velden aanwezig zijn.

Voor nu wensen we iedereen een heel fijne zomervakantie!

Namens de Commissie Scheidsrechterzaken,
René en Pascal