Nieuws vanuit Competitie en Wedstrijdzaken (CWZ) – december 2022

Het jaar 2022 loopt ten einde en de laatste competitiewedstrijden voor dit jaar zijn inmiddels gespeeld en verwerkt. Tijd om een eerste balans op te maken en te zien of er winterkampioenen zijn bij Oliveo.

Daarna zal de bond alle poules nalopen en waar mogelijk verschuivingen doorvoeren. In de regel zijn dit bij- afmeldingen teams maar ook teams welke alles gewonnen of verloren hebben zullen verschoven worden naar een poule hoger of lager. Dit is alleen van toepassing binnen de breedtesport, de wedstrijdsport gaat in januari verder met hun competitie.

Alle wedstrijden worden automatisch in Sportlink doorgevoerd dus hou hiervoor de app in de gaten zodat je tijdig de juiste wedstrijden vastzet.

Binnen Oliveo zijn er helaas geen winterkampioenen te melden, maar wel een aantal teams welke nog goed in de strijd gaan voor het zaalkampioenschap, kom op hou vol !

De Dames B en Heren B reizen 2e Kerstdag af naar Zweden voor hun Lunda spelen, ‘een ervaring voor het leven’ heel veel plezier en succes komende week. Er zullen 660 teams samenkomen uit vele landen welke in totaal 2068 wedstrijden spelen. Alle info is te vinden op de site http://res.lundaspelen.com/2022,en/clubs/37489399

In het weekend van 7 en 8 januari worden er een aantal inhaalwedstrijden gespeeld zodat 14 januari de competitie voor de breedtesport en wedstrijdsport weer kan starten.

Voor nu wens ik alle leden hele fijne en gezellige feestdagen toe en een goede start van 2023. Hopende jullie allemaal gezond en wel te ontmoeten en te spreken tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari van 14:00 – 17:00.

Competitie en Wedstrijdzaken