Nieuws vanuit Competitie- en Wedstrijdzaken (CWZ) – juli 2023

Op zondag 25 juni is het seizoen 2022-2023 in zeer zomerse temperaturen afgesloten met het spelen van de finales van de Ruud Adema Bokaal.

Met drie bekers voor de Heren A, B en C was dit de kroon op een hele mooie competitie.

De selecties hebben laten zien met de jonge teams de juiste weg te zijn ingeslagen. Helaas bij de Heren een degradatie van het 1ste team, maar er is wel een vierde team ingeschreven voor 2023-2024. Zo komt Heren 1 uit in de Eerste Divisie, Heren 2 speelt Hoofdklasse en HS3 Eerste Klasse. Het vierde team blijft breedtesport spelen. Bij de Dames heeft DS1 de positie in de Hoofdklasse weten te handhaven.

Voor nu is CWZ hard bezig de wedstrijden te plannen en spelers voor de juiste teams in Sportlink te verwerken. De eerste teams zijn reeds zichtbaar in de App.

Helaas heeft niet iedereen zich tijdig aan- of afgemeld waardoor er nog steeds wijzigingen doorgevoerd worden. Uiteindelijk zal 21 augustus alles correct verwerkt zijn, heb je toch vragen stuur ze in via het formulier op de site.

Op zaterdag 26 augustus zal de Kick off plaatsvinden, zodat iedereen tijdig en juist geïnformeerd is voor het komende seizoen.

Op 23 en 24 september staat het jaarlijkse Klaverbladtoernooi gepland. Vanaf 2 september zal de competitie aanvangen.

Voor nu wensen we iedereen een hele leuke en zonnige vakantie toe, blijf heel en gezond maar vergeet vooral niet aan je conditie te werken !

Namens Competitie- en Wedstrijdzaken,

Ingeborg en René