Nieuws vanuit Competitie en Wedstrijdzaken (CWZ) – maart 2023

Het Zaalseizoen loopt voor de meeste teams ten einde, nog een laatste eindspurt en mogelijk nog wat wedstrijden inhalen dan zit het erop.

Op naar de competitie op het Veld, voorjaar (hoewel het weer ons anders doet vermoeden ;-)).

Vanaf 3 april zal voor de meeste teams weer buiten getraind gaan worden, wat zo zijn voordelen heeft, we kunnen allemaal weer naar onze eigen lokatie. De wedstrijdteams trainen nog tot 19 mei door in de zaal.

De schema’s worden op het moment gemaakt zodat een ieder weer kan zien wanneer en waar er getraind kan worden en binnenkort komen ook de wedstrijden weer in de app te staan.

Achter de schermen is het wedstrijdsecretariaat druk doende met de indeling competitie 2023-2024 zodat we vanaf september weer kunnen starten. Inmiddels is de eerste versie van de wedstrijdkalender uitgebracht en reeds op onze site te vinden, hou hier graag rekening mee ivm planning vakanties ed.

Een van de wekelijks terugkerende zaken is het bemensen van alle wedstrijden met verenigingsscheidsrechters. Hierbij doen we dan ook graag een beroep op een ieder mocht je het leuk vinden een keer een wedstrijd te fluiten meld je aan zodat we je kunnen inplannen en bijstaan in deze mooie en gezellige taak, je doet er de teams veel plezier mee.

Graag tot snel langs de lijnen en veel plezier met de laatste zaalwedstrijden,

Ingeborg en René

Competitie en Wedstrijdzaken