Nieuws vanuit Competitie en Wedstrijdzaken (CWZ) – oktober 2022

Het eerste gedeelte van de competitie voor 2022-2023 zit er al weer op, de Veldcompetitie. Wat is dat snel gegaan, 18 teams van Oliveo kwamen uit in diverse poules, helaas hebben we op het laatste moment de DS1 – veld terug moeten trekken aangezien er geen kader beschikbaar was.

Na de reeks wedstrijden, op een vaak nat veld, is er één poulewinnaar naar voren gekomen, proficiat DB1#, zij hebben hun feestje reeds gehad.

De Zaalcompetitie is afgelopen week voor alle overige teams, naast degene welke al gestart waren zoals HS1 en HB1, er zijn nu in totaal 26 teams bezig voor de titel kampioen. We hebben als extra team de D5 voor de zaal in kunnen schrijven en ook bij de F trekt het aantal leden lekker aan, kortom positief richting de toekomst.

Naast deze teams spelen ook de RzC en het G team regelmatig een balletjes waardoor iedereen binnen Oliveo lekker actief blijft met handballen.

Met dit grote aantal teams stijgt ook de werkdruk om alles goed gepland te krijgen, niet alleen de zaal inhuren, maar ook Scheidsrechters, Wedstrijdtafel en alle andere zaken rondom planning en wekelijkse mutaties binnen het wedstrijdprogramma. Het zou heel fijn zijn als er iemand opstaat om mee te helpen deze taken te vervullen zodat meer tijd overblijft voor bestuurstaken en maken van beleid.

Uiteindelijk zal er zonder visie en beleid geen toekomst zijn.

Voor nu één weekend rust en dan volop er tegenaan om de punten binnen te halen, alle teams veel plezier, succes en geniet van het spel dan komt de winst vanzelf, handballen doe je met een team!

Met een Sportieve Groet,

   Competitie en Wedstrijdzaken

René Westphal