Nieuws vanuit Competitie en Wedstrijdzaken (CWZ)

Nadat we eind augustus gestart zijn met de veldcompetitie voor de breedtesport zijn we alweer bijna aan het einde gekomen van deze competitie, 20 oktober wordt de laatste wedstrijd gespeeld door DMW1.

In de zaal zijn ons HS1, HA1 en HB1 team al op 18 september gestart met hun zaalcompetitie, de DS1 en DB1 hebben op 2 en 3 oktober hun eerste wedstrijd gespeeld.

De DA1, HS2 en overige breedtesport teams mogen hun start op 23 oktober gaan maken.

Wat is het mooi om te zien dat na bijna 1,5 jaar niets tot weinig handbal er weer zoveel mogelijk is.

Voordat het officiële zaalseizoen zal starten, zijn er binnen het bondsbureau nog vele mutaties binnengekomen welke zijn weerslag op het complete wedstrijdprogramma zal hebben. Ook binnen Oliveo zijn de nodige mutaties ingediend.

Zo is ons DS2 team overgezet van 1e klasse wedstrijdsport naar de 1 poule in de breedtesport om deze, veelal jonge meiden, meer speelplezier te geven en zodoende een mooie basis neer te zetten voor de toekomst. Ook bij de jeugd is er flinke aanwas en is er een 4e E-team bijgevoegd. Kortom, Oliveo handbal is volop in beweging.

Niet alleen bij de teams, maar ook in de arbitrage zien we mooie ontwikkelingen. Zo hebben zich 2 oud-leden her-ingeschreven om te willen fluiten voor Oliveo. Niet alleen binnen de eigen club maar ook op bondsniveau. We heten Angelo en Nicole dan ook van harte welkom en danken hen voor deze keuze, alleen samen kunnen we blijven groeien.

Met de start van het zaalseizoen op 23 oktober aanstaande is ook deze week (4 oktober) het nieuwe trainingsprogramma ingegaan, en zoals elk jaar vele zalen worden ingezet om iedereen zijn of haar trainingsuren te geven. Het blijft elke keer een puzzel en ook dit keer staat er een werkbaar schema. Uiteraard zijn wij altijd nog zoekende naar helpende handjes om alle teams/ spelers de juiste aandacht te geven, dus schroom niet en laat je stem horen.

Wil je ook meedenken of praten over wat de toekomst voor Oliveo kan brengen en heb je goede ideeën of wil je meewerken, op 2 november staat onze jaarlijkse ALV gepland u bent van harte welkom!

Voor nu wensen we iedereen vele mooie, sportieve en leuke momenten toe tijdens de training of de wedstrijden waarbij publiek van harte welkom is.