Nieuws vanuit Competitie- en Wedstrijdzaken – december 2020

Competitie- en Wedstrijdzaken, een korte terugblik en visie vooruit.

Hoewel het seizoen bijna halverwege is, zouden er normaliter aardig wat statistieken moeten zijn en kunnen we alvast vooruitkijken naar wat komen gaat.

Helaas niets is minder waar, de tijd tikt door maar elk weekend weer blijven de ‘gele’ balken van afgelaste wedstrijden staan, nu niet door slecht weer maar door het alom bekende COVID-19 virus.

Er is ook goed nieuws te melden, zo kunnen sinds kort ook de Senioren weer trainen, en ja dat is hard nodig want achter de schermen wordt er hard gewerkt door de vele verenigingen en Bond aan een herstart van de Competitie.

Zodra alle seinen op groen springen zijn we er klaar voor, althans administratief, natuurlijk hopen we dat de leden sportief en fit blijven. Voor nu zijn er vele concepten uitgewerkt om vanaf januari te kunnen starten. Zou dit februari, maart of april worden, ook deze draaiboeken zijn nagenoeg gereed.

We zien echter, ondanks het trainen dat er regelmatig blessures gemeld worden, niet alleen bij Oliveo handbal, maar over de hele lijn van spelers van laag tot hoog. Kortom blijf gezond, let op je lichaam en houdt je conditie op peil.

Voor nu wens ik een ieder hele fijne feestdagen, zij het in beperkte kringen, maak er een gezellige tijd van en als we samen de regels in acht blijven houden kunnen we elkaar snel weer treffen in de Competitie.