Nieuws vanuit Competitie- en Wedstrijdzaken – januari 2021

Vanaf onze kant iedereen een heel mooi, gezond en vooral sportief 2021 gewenst!

Om met dat laatste te beginnen, indien we sportief bezig willen zijn moeten we natuurlijk gezond zijn en blijven. Gelukkig dat de vaccinaties tegen corona inmiddels gestart is. Laten we hopen dat we het virus zo snel mogelijk onder controle krijgen.

We zijn afhankelijk van de maatregelen die het kabinet uitrolt. Dat is allemaal nog niet zeker. Wat we wel weten is dat de handbalverenigingen samen met NHV diverse scenario’s hebben klaarliggen om te kunnen starten zodra dat weer mag.

Al lijkt het dat er niet veel gaande is, binnen Oliveo Handbal wordt er veel overleg gepleegd. Alle mogelijkheden om sporten mogelijk te maken worden bekeken. Niet alleen voor wedstrijden, maar ook op het gebied van trainingen.

Toekomst

Nu het januari is zal er zeker een drukke tijd aankomen, want eind maart moet de planning van 2021-2022 al weer ingeleverd worden bij NHV. Ondanks dat er niet veel gespeeld is in 2020-2021 tikt de tijd gewoon door. Hopelijk krijgt iedereen nog speelminuten dit seizoen.

Gezien de groei van de vereniging en de vele ambities is het vaak snel schakelen en hard werken. Veel werkzaamheden worden achter de schermen gedaan en zijn niet direct zichtbaar. Het gezegde luidt niet voor niets ‘een goede voorbereiding is het halve werk’. Dit is niet alleen voor wedstrijden van belang maar ook voor de planning. Wij willen de leden dan ook oproepen het te laten weten, wanneer er zaken opvallen of je vragen hebt.

Tot slot hoop ik vele van jullie te mogen zien of spreken tijden de komende (digitale) ALV op 19 januari.

Stay Safe en blijf positief aan je eigen conditie werken!