Nieuws vanuit Competitie- en Wedstrijdzaken – juni 2021

Positief nieuws deze maand. Het weer laat zich van de goede kant zien, lekker buiten trainen en spelen. Ja ook spelen in competitie verband mag weer. De overheid heeft stap 3 genomen in de versoepelingsmaatregelen en sinds 5 juni kan er weer meer.

Nog niet alles, maar het NHV heeft besloten dat de alternatieve competitie vanaf 12 juni voor 3 weken aangevangen kan worden, zowel binnen alsook buiten, maar wel onder bepaalde voorwaarden.

  • Er mag gespeeld worden in de categorie A t/m F voor de leeftijd t/m 17 jaar, dus spelers van 18 jaar en ouder die ook in de A uitkomen zijn helaas uitgesloten.
    • Wij kunnen en mogen volgens RIVM geen toestemming geven maar aan de andere kant gaan wij er niet op controleren en bestraffen.
    • Er zijn veel teams / verenigingen die het oogluikend toestaan, nu mogen ze spelen en willen we ze dat niet ontnemen, omdat ze toevallig net 18 zijn geworden dit seizoen.
    • We gaan de A teams apart informeren zodat geen verwarring gaat ontstaan.

Bekijk de nieuwe regels rondom kantine, zaal en velden op deze speciale pagina!
Check ook de nieuwe kantinedienst indeling. We kunnen weer aan de bak!

Het wedstrijdprogramma is reeds bekend en staat in Sportlink.

Naast de wedstrijden kan er ook binnen weer getraind worden, het schema is bekend bij de trainers. Binnen zullen de Selectie en wedstrijdteams trainen, buiten blijft er dan genoeg ruimte over voor de overige teams.

Vanaf 27 juni is de competitie weer voorbij en kan er een start gemaakt worden met voorbereiding van het nieuwe seizoen, er zullen mogelijk nog oefenwedstrijden gespeeld kunnen en mogen worden, voor 18 jaar en ouder alleen onderling voor jeugd ook tegen externe teams.

Hopelijk zal de overheid 25 juni de volgende stappen zetten en is het voor een ieder weer mogelijk om de competitie aan te vangen.

Voor nu en straks wensen wij iedereen hele leuke gezellige en sportieve wedstrijden. Let op je gezondheid bij klachten testen en hou zo veel mogelijk de 1,5 mtr afstand in acht.

Vanaf 1 juli tot 15 augustus zal het wedstrijdsecretariaat gesloten zijn en zal er op de achtergrond gewerkt worden aan het programma voor seizoen 2021-2022, 23 augustus 20.00 staat de kick-off meeting voor al het kader gepland in de kantine.