Nieuws vanuit Competitie- en Wedstrijdzaken

Het seizoen 2019/2020 is officieel ten einde, alle standen zijn gemaakt en gearchiveerd. Vanaf 1 juli zal Sportlink opgeschoond worden en kan begonnen worden aan de invulling met de info voor seizoen 2020/21.

Uiteraard is de Bond en het Wedstrijdsecretariaat al maanden achter de schermen bezig met de juiste teamsamenstelling, inschrijvingen en planningen, maar binnenkort komt dan alles zichtbaar voor de leden.

  • Teamsamenstelling: eind juli in de HandbalNL App
  • Wedstrijden HS1 en HA1: rond 20 juli
  • Veldwedstrijden: begin augustus
  • Zaalwedstrijden voor overige teams: eind augustus.

Intussen volgen er nog vele gesprekken en op te lossen puzzels vanuit het Wedstrijdsecretariaat om juiste afstemming met Technische Zaken en Scheidsrechterszaken te verkrijgen zodat we een goede start kunnen maken.

De eerste wedstrijden staan gepland op 5 september op het veld, de HS1 op 12 en de HA1 op 13 september in de zaal en de DS1 mogen vanaf 26 september los in de Zaal.

Check je foto in Sportlink

Indien je nog niet beschikt over een juiste foto voor Sportlink (pasfoto in tenue tegen een witte achtergrond) dien je deze vóór 31 augustus bij de Ledenadministratie of het Wedstrijdsecretariaat aan te leveren. Dit kan eventueel via je coach.

Handbalmasterz

Tenslotte hopen wij dat een ieder voor de start van het seizoen zijn of haar Handbalmasterz certificaat heeft behaald. verplicht voor eenieder die in de A en hoger mee wil of kan spelen en daarnaast voor elk kaderlid vanaf de C. Inloggen kan op de site www.handbalmasterz.nl via je inloggegevens van de HandbalNL app. Ervaar je problemen een berichtje naar het Wedstrijdsecretariaat en we lossen het op.

Wist je al dat alle beschikbare info voor de competitie op onze eigen site staat: Programma

Rest ons jullie een hele fijne en gezellige vakantie te wensen, en hopelijk blijft de Corona versoepeling ingezet vanaf 1 juli van kracht.

Namens Competitie- en Wedstrijdzaken,
Annemieke en René