Nieuws vanuit het bestuur

Beste allemaal,

Ondanks dat de competitie al heel lang stil ligt vanwege corona draait alles achter de schermen bij Oliveo Handbal volop door. Het wedstrijdsecretariaat is voortdurend in overleg met het NHV om de competitie bij te stellen. Zodra het mag, staat alles klaar. Bestuurs- en commissieleden doen hun werk, volgen webinars, vergaderen digitaal en ook de leden van Stichting Oliveo Handbal zitten niet stil.

Al hun vrijwilligerswerk draagt ertoe bij dat onze club financieel gezond is en klaar voor de toekomst. Het gat in het hoofdveld is gemaakt, evenals de dugouts, er staat een nieuwe vriezer in de berging, de AED kreeg een keuring en zo is er ongemerkt toch veel werk verricht. Veel leden en sponsoren blijven Oliveo Handbal gelukkig trouw, zodat we zo spoedig als mogelijk is de handbaldraad weer op kunnen pakken.

Uit de enquĂȘte die vorig seizoen gehouden is, blijkt dat onze leden een professionelere club willen. Iedereen wil kunnen handballen op zijn eigen niveau en iedereen heeft zo zijn wensen. Er zijn echter heel veel handen nodig om al die wensen te realiseren en juist aan die handen dreigt een tekort.

Vacatures

Het bestuur zoekt een nieuwe voorzitter. De wedstrijdsecretaris heeft hulp erbij nodig, de secretaris maakt nog steeds overuren, de webmaster wil graag vervangen worden, er zijn scheidsrechters nodig om straks alle wedstrijden te leiden, er is hulp nodig om de kantine en de keuken spic en span te houden, enkele teams zoeken een trainer/coach en kaderleden zoeken soms een assistent. En we zoeken iemand om de zaal in te huren. Het zijn dooddoeners, maar het is o zo waar: niets gaat vanzelf en vele handen maken licht werk! Alle vacatures vind je op deze pagina verzameld. Help de vereniging.

Heel veel vrijwilligersklussen kunnen in duobaan gedaan worden of bij toerbeurt. Elk uur hulp is er eentje. Het is ook mogelijk om bij commissies eenmalige klussen te doen. Bij NLDoet op 29 mei zijn handen nodig om het clubhuis eens lekker onder handen te nemen. Samen sterk voor Oliveo! Meld je dus aan als je iets voor onze mooie club kan betekenen.

1951-2021: 70 jaar Oliveo Handbal

Op 2 juli bestaat Oliveo Handbal 70 jaar. We hopen dit op een of andere passende manier met onze leden te kunnen vieren. Hopelijk kunnen we na corona een mooi jubileumseizoen starten.

Het bestuur